4 ledige pladser i 1.klasse til september 2017

Apr 20th, 2017 | By | Category: Vigtigt

Den første læsningVi har 4 ledige pladser til 1.klasse med skolestart i september 2017. Ansøgningsfristen er: 5. maj 2017.

Hvorfor vælge en tosproget skolegang helt fra skolestart i 1.klasse ?
En tidlig målrettet indsats med undervisning i et dansk-fransk sprogmiljø er den første del af barnets sproglige fundament.
I de 6 ugentlige timers danskundervisning udvikler barnet fra begyndelsen af sin skolegang de grundlæggende danskfaglige sprog-, skrive- og læsekompetencer, som der trin for trin bygges videre på mod en fuldstændig tosproglighed og en dansk-fransk kulturforståelse og identitet.

 

Skriv eller ring for at høre mere
Vi tager meget gerne imod børn og forældre, der har lyst til at se skolen og få mere information. Kig rundt her på vores hjemmeside og ring/skriv snarest til Den Danske Sektion: telefon 01.34.51.86.63, e-mail danskeafd@orange.fr.

 

Comments are closed.