God forårsferie!

Mar 30th, 2017 | By | Category: Vigtigt

Vi ønsker alle i og Påskekyllingeromkring Den Danske Sektion en rigtig god forårsferie. Skolen er lukket fra lørdag d. 1. april og åbner først igen tirsdag d. 18. april.
Hastesager og nye henvendelser vedr. ansøgning kan sendes pr. e-mail (danskeafd@orange.fr) til sektionen. Vi skal gøre vores bedste for at svare hurtigst muligt.

Ansøgninger til skolestart i 2017 skal gerne være os i hænde snarest muligt efter forårsferien. Du kan finde mere information om ansøgning under “ansøgning om optagelse på Lycée International”, og finder du ikke det, du søger, så skriv til os.

Elever i Den Danske Sektion modtager 6 timers ugentlig undervisning i dansk og historie fra 1. klasse til 3.g sideløbende med den franske undervisning – et unikt skoletilbud for danske og/eller dansk-franske familier, der ønsker at bevare og udvikle deres barns/børns bikulturelle identitet.

Maling af påskekyllinger

Børnehaven maler påskekyllinger

Påske i børnehaven

De fine påskekyllinger beundres

Comments are closed.