Velkommen til Den Danske Sektion på Lycée International – vi holder forårsferie!

Apr 13th, 2018 | By | Category: Vigtigt

Vi ønsker alle i og omkring Den Danske Sektion en rigtig god forårsferie.
Skolen er lukket fra lørdag d. 14. april, og vi åbner igen mandag d. 30. april. Under ferien kan Den Danske Sektion kontaktes pr. e-mail: danskeafd@orange.fr.

Overvejer du en ansøgning til skolestart i september 2018, bedes du kontakte os meget hurtigt. Du kan sende en e-mail, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.
Du kan fra d. 30. april også ringe til sektionen, og du er også altid velkommen til et besøg på skolen for at se og høre mere om vores dansk-franske skoletilbud.

Lycée International har et helt unikt skoletilbud, hvor der står dansk på skemaet 6 timer om ugen fra 1.klasse til 3.g!

Vi tager meget gerne imod børn og forældre, der har lyst til at se skolen og få mere information ved et personligt møde.
Vi kan kontaktes pr. telefon 01.34.51.86.63 eller e-mail danskeafd@orange.fr.

Hvorfor vælge en tosproget skolegang helt fra skolestart i 1.klasse ?
En tidlig målrettet indsats med undervisning i et dansk-fransk sprogmiljø er den første del af barnets sproglige fundament.
I de 6 ugentlige timers danskundervisning udvikler barnet fra begyndelsen af sin skolegang de grundlæggende danskfaglige sprog-, skrive- og læsekompetencer, som der trin for trin bygges videre på mod en fuldstændig tosproglighed og en dansk-fransk kulturforståelse og identitet.

En tosproget skolegang – en gave for livet
En tidlig indsats er klart at anbefale, men Den Danske Sektion optager elever på alle klassetrin, hvis kravene til de dansksproglige og generelle faglige krav opfyldes.
Kontakt os, så vi kan få en snak om skolens tilbud, undervisningens indhold og vores forventninger til en vellykket skolegang på Lycée International.

Comments are closed.