Vær med fra 1.klasse – en tidlig tosproget indsats er guld værd!

Jul 5th, 2021 | By | Category: Det sker

Hvorfor vælge en dansk-fransk skolegang helt fra skolestart i 1.klasse?
En tidlig målrettet indsats med undervisning i et dansk-fransk sprogmiljø er den første del af barnets sproglige fundament. Derfor er det en fantastisk mulighed at være med i begynderundervisningen lige fra 1.klasse!

I de 6 ugentlige timers danskundervisning udvikler barnet fra begyndelsen af sin skolegang de grundlæggende danskfaglige sprog-, skrive- og læsekompetencer, som der trin for trin bygges videre på mod en fuldstændig tosproglighed og en dansk-fransk kulturforståelse og identitet.

Vi har til skolestart i september 2021 pladser i 1.klasse. Hvis du har lyst til at høre mere og besøge skolen, er du altid velkomment til at kontakte os.

Comments are closed.