Forsigtig åbning af primaireskolen fra tirsdag d. 12. maj

May 12th, 2020 | By | Category: Vigtigt

Fra tirsdag d. 12.maj begynder vi den første forsigtige genåbning af primaireskolen.
Eleverne kommer indtil videre kun i skole to dage om ugen efter et særligt skema, og nationalundervisningen foregår fortsat som fjernundervisning på alle klassetrin.

Vi håber meget, at vi snart kan åbne lidt mere op, men vi er naturligvis underlagt de franske myndigheders retningslinjer.
Vi savner alle vores dejlige skole, elever, samværet og rigtig klasseundervisning!

Du er fortsat meget velkommen til at kontakte os pr. telefon 06.18.43.02.97 eller e-mail sectiondanoise@gmail.com.

Velkommen til Den Danske Sektion

Lycée International har et helt unikt skoletilbud, hvor der står dansk på skemaet 6 timer om ugen fra 1.klasse til 3.g.

Overvejer du en ansøgning til skolestart i september 2020, bedes du kontakte os meget hurtigt.
Vi tager meget gerne imod børn og forældre, der har lyst til at se skolen og få mere information ved et personligt møde.
Vi kan kontaktes pr. telefon 06.18.43.02.97 eller e-mail sectiondanoise@gmail.com.

Et år i Frankrig efter folkeskolen?

Lige nu har vi til skolestart 2020 også et par ledige pladser i 1.g i skolens særlige modtageklasse for ikke-fransktalende elever. Dette tilbud kan være interessant for børn, der efter 9. eller 10. klasse kunne tænke sig et år i Frankrig som et alternativ til fx et år på efterskole.
Vi kan være behjælpelige med at finde en værtsfamilie, og vi kan sætte jer i kontakt med forældre til elever og eleverne selv, der har gået et år i 1.g’s modtageklasse.

Hvorfor vælge en tosproget skolegang helt fra skolestart i 1.klasse ?
En tidlig målrettet indsats med undervisning i et dansk-fransk sprogmiljø er den første del af barnets sproglige fundament.

I de 6 ugentlige timers danskundervisning udvikler barnet fra begyndelsen af sin skolegang de grundlæggende danskfaglige sprog-, skrive- og læsekompetencer, som der trin for trin bygges videre på mod en fuldstændig tosproglighed og en dansk-fransk kulturforståelse og identitet.

En tosproget skolegang – en gave for livet
En tidlig indsats er klart at anbefale, men Den Danske Sektion optager elever på alle klassetrin, hvis kravene til de dansksproglige og generelle faglige krav opfyldes.
Kontakt os, så vi kan få en snak om skolens tilbud, undervisningens indhold og vores forventninger til en vellykket skolegang på Lycée International.

Comments are closed.