Rigtig god sommerferie!

Jul 8th, 2020 | By | Category: Vigtigt

Med billedet af årets 6 danske studenter ønsker vi alle i og omkring Den Danske Sektion en rigtig god sommerferie.
Efter nogle meget uventede og udfordrende måneder er vi alle nået godt i mål og kan tage på en velfortjent ferie.
Et kæmpe tillykke til studenterne, der har klaret situationen  virkeligt flot og trods krisen har opnået meget fine resultater!

Vi er tilbage på skolen i uge 35, men skulle du have brug for at komme i kontakt med os over ferien, kan du sende en e-mail til sectiondanoise@gmail.com.

Velkommen til Den Danske Sektion

Lycée International har et helt unikt skoletilbud, hvor der står dansk på skemaet 6 timer om ugen fra 1.klasse til 3.g.

Overvejer du en ansøgning til skolestart i september 2020, bedes du kontakte os meget hurtigt.
Vi tager meget gerne imod børn og forældre, der har lyst til at se skolen og få mere information ved et personligt møde.
Vi kan kontaktes pr. telefon 06.18.43.02.97 eller e-mail sectiondanoise@gmail.com.

Et år i Frankrig efter folkeskolen?

Lige nu har vi til skolestart 2020 også et par ledige pladser i 1.g i skolens særlige modtageklasse for ikke-fransktalende elever. Dette tilbud kan være interessant for børn, der efter 9. eller 10. klasse kunne tænke sig et år i Frankrig som et alternativ til fx et år på efterskole.
Vi kan være behjælpelige med at finde en værtsfamilie, og vi kan sætte jer i kontakt med forældre til elever og eleverne selv, der har gået et år i 1.g’s modtageklasse.

Hvorfor vælge en tosproget skolegang helt fra skolestart i 1.klasse ?
En tidlig målrettet indsats med undervisning i et dansk-fransk sprogmiljø er den første del af barnets sproglige fundament.

I de 6 ugentlige timers danskundervisning udvikler barnet fra begyndelsen af sin skolegang de grundlæggende danskfaglige sprog-, skrive- og læsekompetencer, som der trin for trin bygges videre på mod en fuldstændig tosproglighed og en dansk-fransk kulturforståelse og identitet.

En tosproget skolegang – en gave for livet
En tidlig indsats er klart at anbefale, men Den Danske Sektion optager elever på alle klassetrin, hvis kravene til de dansksproglige og generelle faglige krav opfyldes.
Kontakt os, så vi kan få en snak om skolens tilbud, undervisningens indhold og vores forventninger til en vellykket skolegang på Lycée International.

 

Comments are closed.