Studierejse til København

Nov 11th, 2021 | By | Category: Det sker

Eleverne fra 2. og 3.g var i starten af oktober på en 4-dages studierejse til København med fuld tryk på programmet.
De københavnske gader blev travet tynde med besøg på diverse muséer, KU, CBS, Christiansborg, Det kongelige teater, havnerundfarten, biografen, hyggelige spisesteder og en uomgåelig tur til en bland-selv-slik-butik. Der blev også tid til at mødes med gamle elever fra sektionen – helt utroligt, hvad vi nåede på bare 4 dage i såvel høj efterårssol som lidt typisk dansk efterårsregn.

Tusind tak til vores dejlige og postive elever, der altid er en fornøjelse af have med på studietur, og en varm tak til vores energiske gymnasielærer Cilia, der sørgede for et hav af gode, sjove og berigende oplevelser.

Comments are closed.