Flot flot julemarked i år

Dec 3rd, 2021 | By | Category: Det sker

Lørdag d. 27. november blever der igen holdt rigtigt internationalt julemarked på Lycée International med pynte- og madboder fra alle skolens 14 sektioner

Salget i den danske pyntebod gik forrygende med salg af kranse, kalenderlys, juledekorationer, adventskranse, dansk smykkedesign, fine danske lys og andre lækkerier. Og i den danske madbod var der stort opløb for at få varmen med hjemmelavet gløgg, kager og friskbagte æbleskiver.

Takket være jeres store opbakning gik det hele rigtigt fint.
Vi glæder os allerede til næste store internationale arrangement lørdag d. 2.april, hvor skolen afslutter ugen ‘La Semaine Du Lycée International’ med boder, fest og optræden. Mere information om dette arrangement følger.

 

 

 

Comments are closed.