Fejring af skolens 70 års jubilæum

Mar 15th, 2022 | By | Category: Vigtigt

Festlighederne omkring skolens 70 års fødselsdag starter for alvor i uge 13, der markeres med masser af events hele ugen.

I samme uge fejrer vi også den officielle åbning af skolens nye bygninger tirsdag d. 29. marts. Efter to års udsættelse kan vi omsider samles for at ‘klippe den røde snor’ til vores fine og nye lokaler, hvilket vil ske med deltagelse af den danske ambassadør Michael Starbæk Christensen. Det glæder vi os meget til!
Uge 13 afsluttes lørdag d. 2. april med ‘Lycée en fête’ med festlige aktiviteter, tombola, optræden og internationale restauranter. Nærmere info om dagens program følger, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Vi gør opmærksom på, at der er åbent for ansøgninger til skolestart i september 2022. Ring eller send en e-mail for at høre mere om Lycée International, Den Danske Sektion, vores unikke dansk-fransk skoletilbud 🇩🇰🇫🇷 og om optagelsesproceduren. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Comments are closed.