Vi søger en ny lærer pr. 1.9.2023

Apr 6th, 2023 | By | Category: Det sker

Til Den Danske Sektion (DDS) på Lycée International søger vi pr. 1.9.2023 en engageret lærer, der kan undervise i dansk og historie i udskolingen samt tage ansvar for forskellige administrative opgaver. Har du lyst til at undervise motiverede tosprogede elever i dansk sprog, historie og kulturforståelse i et dynamisk internationalt skolemiljø i forstaden til Paris, så er det måske netop dig, vi gerne vil have som vores nye kollega.

 Vi søger en fagligt dygtig og initiativrig medarbejder med gode samarbejdsevner. Vi værdsætter fleksibilitet og gensidig hjælpsomhed i et lille velfungerende og hyggeligt dansk lærerteam. Kendskab til fransk er en fordel, men ingen betingelse.

Stillingen er en fuldtidsstilling, hvoraf 14 timer er undervisning i fagene dansk og historie i 6. til 9. klasse. Hertil kommer støttetimer og administrative opgaver af varieret karakter.

Har du lyst til at høre mere om vores skole og stillingen, er du meget velkommen til at kontakte sektionsleder Margrethe Rønnow pr. telefon +33 6 18 43 02 97 eller pr. e-mail: sectiondanoise@gmail.com. Du finder også mere information om DDS på vores hjemmeside: www.sectiondanoise.dk

Ansøgningsfrist mandag d. 22.5.2023.
Send din ansøgning til ovenstående e-mail vedlagt CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation – vi glæder os til at høre fra dig!

 

Comments are closed.