Ansøgning om optagelse 2024 – kun få pladser igen

Jul 10th, 2024 | By | Category: Aktuelle meddelelser

ansogning

Vil du høre mere om skolen og optagelse til skolestart i september 2024, opfordrer vi dig til meget hurtigt at tage kontakt til Den Danske Sektion pr. e-mail sectiondanoise@gmail.com eller telefon + 45 6 18 43 02 97 for mere information om vores skoletilbud og ansøgningsproceduren.

Lycée International modtager mange ansøgninger, så det er altid bedst at kontakte os så tidligt som muligt. Også selv om dit projekt med en dansk-fransk skolegang til dit barn/dine børn endnu ikke er helt faldet på plads. Vi er altid friske på en helt uforpligtende snak og svar på spørgsmål om skolegangen på Lycée International tilknyttet Den Danske Sektion.

Vi mødes meget gerne med dig virtuelt eller på skolen. Skriv til os, og så finder vi et tidspunkt til en snak og et besøg.
Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

 

 

Comments are closed.