Bestyrelsen 2016-17

Til generalforsamlingen d. 10.10.2016 blev følgende valgt ind i bestyrelsen : 

Yvette Beatrix Heeraman bestyrelsesformand

Yvette A. Heeraman Bestyrelsesformand

Yvette ALSTRUP HEERAMAN er valgt til formand for Den Danske Sektion. Yvette er advokat i arbejdsret og har studeret jura i Paris på Universitetet Panthéon-Assas (Paris 2) og efter en DEA og DESS plus advokatskolen (“Ecole de Formation du Barreau de Paris -EFB”) har hun arbejdet på et fransk-tysk advokatkontor og derefter hos BAKER & McKENZIE i over 12 år. Siden 2010 har Yvette arbejdet som selvstændig advokat. Hun har en søn – Paul – i Den danske Sektion.

 

 

Berit Frederiksen Leloup er valgt til næstformand for Den Danske Sektions bestyrelse.

Christian Theisler Suppleant

Christian Theisler
Regnskabsfører

Christian Theisler er valgt som regnskabfører i Den Danske Sektions bestyrelse. Christian er uddannet cand. merc. fra CBS og arbejder for IBM med at definere strategier over for virksomhedens business partnere. Har tidligere arbejdet i New York. Christian har en søn i Den Amerikanske Sektion og en datter i Den danske Sektion.

 

 

Niels-Christian Havsteen Ansvarlig for regnskab

Niels-Christian Havsteen
Medlem af bestyrelsen

Niels-Christian Havsteen er medlem af Den Danske Sektions bestyrelse. Niels-Christian er uddannet cand.merc fra Copenhagen Business School og har suppleret sin uddannelse med et lederprogam fra INSEAD. Til daglig arbejder han som administrerende direktør for Knauf AMF, en virksomhed, der sælger loftsystemer. Niels-Christian har to børn på skolen.

 

Per Menck Suppleant

Per Menck, medlem af bestyrelsen

 

Per Menck er medlem af Den Danske Sektions bestyrelse. Per er uddannet civilingeniør og har arbejdet over 20 år for IBM i Danmark, afbrudt af  fire år i IBM’s europæiske hovedkontor, hvor han mødte sin franske kone. Per arbejder nu for IBM Frankrig, denne gang inden for Strategic Outsourcing. Han har to drenge, der begge går på Lycée International.

 

Sylvia G.T. Fracapane Foundraising

Silvia G.T. Fracapane
Fundraising

Silvia Goldbaum Tarabini Fracapane er i bestyrelsen ansvarlig for søgning af fondsmidler. Hun er uddannet cand.mag. fra Københavns Universitet og er ved at færdiggøre en Phd-afhandling ved ZfA, Technische Universität Berlin. Silvia har tidligere arbejdet på Center for Holocaust- og Folkedrabsstudier/DIIS i København. Hun har to børn, hvoraf den ældste går i Den danske Sektion og den yngste i børnehaven.

 

 

Susanne Søren Næstformand

Susanne Søren
Suppleant

Susanne Sørensen er  suppleant i bestyrelsen.
Susanne er handelsuddannet og har i over tyve år arbejdet for det internationale finanshus JPMorgan i Bruxelles, London og Paris.
Susanne har to drenge på Lycée International og gør et stort arbejde i bestyrelsen.