Bestyrelsen 2022- 23

Der er generalforsamling tirsdag d. 10. oktober 2023, hvor der er valg til bestyrelsen 2023-24.

Til generalforsamlingen d. 8. oktober 2022 blev følgende valgt ind i bestyrelsen : 

Yvette A. Heeraman Bestyrelsesformand

Yvette ALSTRUP HEERAMAN er valgt til formand for Den Danske Sektion. Yvette er advokat i arbejdsret og har studeret jura i Paris på Universitetet Panthéon-Assas (Paris 2) og efter en DEA og DESS plus advokatskolen (“Ecole de Formation du Barreau de Paris -EFB”) har hun arbejdet på et fransk-tysk advokatkontor og derefter hos BAKER & McKENZIE i over 12 år. Siden 2010 har Yvette arbejdet som selvstændig advokat. Hun har en søn – Paul – i Den danske Sektion.

 

 

Berit Frederiksen Leloup er valgt til næstformand for Den Danske Sektions bestyrelse.

Christian Theisler Suppleant

Christian Theisler
Økonomiansvarlig

Christian Theisler er valgt som intern revisor i Den Danske Sektions bestyrelse. Christian er uddannet cand. merc. fra CBS og arbejder for IBM med at definere strategier over for virksomhedens business partnere. Har tidligere arbejdet i New York. Christian har en søn i Den Amerikanske Sektion og en datter i Den danske Sektion.

Familien Rose, hvoraf Estrid er medlem af bestyrelsen

 

 

Estrid Rose er medlem af bestyrelsen. Hun har studeret jura på Jean Monnet Universitetet (Paris-Sud, i Sceaux) samtidig med tysk/engelsk på ”Institut Supérieur des Interprètes et Traducteurs” (ISIT, Paris 6) og har en DESS i IT ret fra Panthéon-Assas (Paris 2). Estrid har arbejdet som IT jurist hos forskellige amerikansk IT firmaer (bl.a. Informix, IBM og Peregrine) og har nu været hos Symantec i næsten 14 år. Estrid har 2 børn, Thorkil og Pauline, i Den danske Sektion.

 

Familien Havsteen, hvoraf Niels-Christian er medlem i bestyrelsen

Niels-Christian Havsteen er medlem af Den Danske Sektions bestyrelse. Niels-Christian er uddannet cand.merc fra Copenhagen Business School og har suppleret sin uddannelse med et lederprogam fra INSEAD. Til daglig arbejder han som administrerende direktør for Knauf AMF, en virksomhed, der sælger loftsystemer. Niels-Christian har to børn på skolen.

 

 

 

Per Menck medlem af bestyrelsen

Per Menck er kasserer i Den Danske Sektions bestyrelse. Per er uddannet civilingeniør og har arbejdet over 20 år for IBM i Danmark, afbrudt af  fire år i IBM’s europæiske hovedkontor, hvor han mødte sin franske kone. Per arbejder nu for IBM Frankrig, denne gang inden for Strategic Outsourcing. Han har to drenge, hvoraf den ene har gået og den anden går på Lycée International.

 

Jens Jacobsen er valgt som suppleant i Den Danske Sektions bestyrelse.