Bestyrelsen 2018-19

Til generalforsamlingen i oktober 2018 blev følgende valgt ind i bestyrelsen : 

Yvette Beatrix Heeraman bestyrelsesformand

Yvette A. Heeraman Bestyrelsesformand

Yvette ALSTRUP HEERAMAN er valgt til formand for Den Danske Sektion. Yvette er advokat i arbejdsret og har studeret jura i Paris på Universitetet Panthéon-Assas (Paris 2) og efter en DEA og DESS plus advokatskolen (“Ecole de Formation du Barreau de Paris -EFB”) har hun arbejdet på et fransk-tysk advokatkontor og derefter hos BAKER & McKENZIE i over 12 år. Siden 2010 har Yvette arbejdet som selvstændig advokat. Hun har en søn – Paul – i Den danske Sektion.

 

 

Berit Frederiksen Leloup er valgt til næstformand for Den Danske Sektions bestyrelse.

Jens Christensen er kasserer i bestyrelsen.

Christian Theisler Suppleant

Christian Theisler
Økonomiansvarlig

Christian Theisler er valgt som intern revisor i Den Danske Sektions bestyrelse. Christian er uddannet cand. merc. fra CBS og arbejder for IBM med at definere strategier over for virksomhedens business partnere. Har tidligere arbejdet i New York. Christian har en søn i Den Amerikanske Sektion og en datter i Den danske Sektion.

 

Jonas Sørensen Medlem af bestyrelsen

 

Jonas Sørensen er medlem af bestyrelsen. Han har en master of science fra Copenhagen Business School, hvilket han senere har suppleret med en specialisering i pricing strategy fra the Professional Pricing Society. Jonas har erfaring med planlægning og eksekvering af organisatoriske transformationsprogrammer i virksomheder som Thales Avionics Services Worldwide, Albea Group og Berendsen Tekstil Service.
Jonas har en pige på 2 år og en 3-årig dreng, der lige er startet i den danske børnehave.

 

Niels-Christian Havsteen Ansvarlig for regnskab

Niels-Christian Havsteen
Medlem af bestyrelsen

Niels-Christian Havsteen er medlem af Den Danske Sektions bestyrelse. Niels-Christian er uddannet cand.merc fra Copenhagen Business School og har suppleret sin uddannelse med et lederprogam fra INSEAD. Til daglig arbejder han som administrerende direktør for Knauf AMF, en virksomhed, der sælger loftsystemer. Niels-Christian har to børn på skolen.

 

 

 

Silvia Goldbaum Tarabini-Fracapane, bestyrelsens sekretær

Silvia Goldbaum Tarabini Fracapane er bestyrelsens sekretær. Hun er dr.phil. i moderne historie fra ZfA, TU Berlin. Silvia har tidligere arbejdet på Center for Holocaust- og Folkedrabsstudier/DIIS i København. Hun har to børn, der begge går i primaireskolen.

 

 

 

 

Per Menck Suppleant

Per Menck er suppleant i Den Danske Sektions bestyrelse. Per er uddannet civilingeniør og har arbejdet over 20 år for IBM i Danmark, afbrudt af  fire år i IBM’s europæiske hovedkontor, hvor han mødte sin franske kone. Per arbejder nu for IBM Frankrig, denne gang inden for Strategic Outsourcing. Han har to drenge, der begge går på Lycée International.

Jens Jacobsen er valgt som suppleant i Den Danske Sektions bestyrelse.