Fravær

Med vores meget små klasser, hvor bare én elevs fravær kan have stor indflydelse på, om vi hurtigt må ændre vores tilrettelæggelse af undervisningen, vil vi gerne have besked direkte til sektionen pr. e-mail eller evt. telefon.

Ved sygdom

 • Maternelle (Grande Section): Send en sms til Elisabeth Duarte (0628223433)

 • Primaire: Send en e-mail eller ring til sektionen om morgenen på første sygedag. Kort skriftlig bekræftelse i kontaktbogen til den franske lærer ved tilbagekomsten.
 • Secondaire: Send en e-mail til sektionen om morgenen på første sygedag. Kan man skrive beskeden på fransk, så sæt CPE’en på i kopi, ellers sørger vi for at give beskeden videre. Ved tilbagekomsten skal elevens meddelelsesbog med forældreunderskrift og grunden til fraværet fremvises på fraværskontoret (hos CPE’en), før eleven påbegynder undervisningen.
  Vi hører gerne fra jer, hvis fraværet trækker ud.
  CPE collège : Mme CHEVALLIER, s_chevallier@hotmail.fr
  CPE 2nde, 1ère S : Mme Fatiha OUDNI, fatiha.oudni@gmail.com
  CPE 1ère ES + L, Terminale : M. Grégory POTHIN, gregory-hassim.pothin@ac-versailles.fr

Ved skolefritagelse

Fravær uden for årets ferier kan normalt ikke anbefales. Hvis det imidlertid er nødvendigt, skal forældrene rette en skriftlig anmodning om skolefritagelse med oplysning om grunden dertil 2 ugers før fraværet. Anmodningen sendes både til sektionen og den franske administration.

 

På forhånd tak for at følge disse regler. Skulle der i en situation være tvivl, så kan man altid kontakte sektionen.