Fravær

Med vores meget små klasser, hvor bare én elevs fravær kan have stor indflydelse på, om vi hurtigt må ændre vores tilrettelæggelse af undervisningen, vil vi gerne have besked direkte til sektionen, helst pr. e-mail ellers pr. telefon.

Ved sygdom

Maternelle (Grande Section): Send en sms til Elisabeth Duarte (0628223433) + information til sektionen: sectiondanoise@gmail.com.

Dansk onsdagsbørnehave : send en sms (+4523808066) eller e-mail til Bibi bibimege@gmail.com med sektionen i kopi sectiondanoise@gmail.com.

Primaire: Send en e-mail på fransk om morgenen på første sygedag til primaireskolens sekretær Catherine Thimonier : catherine.thimonier@ac-versailles.fr og sæt sektionen i kopi sectiondanoise@gmail.com.
Kort skriftlig bekræftelse i kontaktbogen til den franske lærer ved tilbagekomsten.

Secondaire: Send en e-mail på fransk til CPE’en (se nedenfor) og sæt sektionen i kopi, så Den Danske Sektion også er informeret. Til fravær i gymnaiset, kan også sætte fraværskontoret på i kopi : viescolycee.li@ecollege78.fr
Ved tilbagekomsten skal elevens meddelelsesbog med forældreunderskrift og grunden til fraværet fremvises på fraværskontoret (hos CPE’en), før eleven påbegynder undervisningen.
Vi hører gerne fra jer, hvis fraværet trækker ud.

CPE collège : Mme CHEVALLIER:
sandrine.chevallier1@ecollege78.fr

CPE alle 2nde-klasser + 1ère klasserne 1-5 :
Mme Marie-Anne TORNEBERG : marie-anne.torneberg@ecollege78.fr  (linje intern 9449)

CPE 1ère klasserne 6-10 + alle terminale klasser :
M. Grégory POTHIN: gregory.pothin@ecollege78.fr (linje intern 9447)

(opdateret 18.9.2022)

 

Ved skolefritagelse

Fravær uden for årets ferier kan normalt ikke anbefales. Hvis det imidlertid er nødvendigt, skal forældrene rette en skriftlig anmodning om skolefritagelse med oplysning om grunden dertil 2 ugers før fraværet. Anmodningen sendes både til sektionen og den franske administration.

På forhånd tak for at følge disse regler. Skulle der i en situation være tvivl, kan du altid kontakte sektionen.