De danske lærere 2022-23

Helle ELLEGAARD

Helle ELLEGAARD

Helle er uddannet folkeskolelærer fra Skårup Gymnasium og har arbejdet  i den danske sektion siden 2001, hvor hun underviser 1. til 5. klasse. Helle har tidligere arbejdet i Danmark, blandt andet på Dansk Flygtningehjælps sprogskole på Amager.

 

 

Casper LORENZEN

Casper LORENZEN

Casper er uddannet lærer i linjefagene dansk, historie, geografi og religion. Casper kom til Lycée International i september 2013 og underviser 6. til 9. klasse i dansk og historie. Han har tidligere arbejdet på Heibergskolen i København og på en international privatskole i London, hvor han underviste de danske 9. klasses elever.

 

 

Cilia REEBIRK

Cilia REEBIRK er startet i sektion dette skoleår. Hun er cand. mag i dansk og fransk og underviser de danske gymnasieelever på Lycée International i dansk og historie.
Cilia har tidligere arbejdet som ekstern lektor på Københavns universitet med speciale i didaktik og har derudover undervist 7 år i den danske folkeskole.

 

 

 

Margrethe Rønnow

Margrethe er leder af Den Danske Sektion. Hun er uddannet folkeskolelærer fra Aarhus Seminarium og har undervist de fleste klassetrin på Lycée International siden 1993. Margrethe har været leder af sektionen siden 2009 og underviser stadig 6-8 timer om ugen ved siden af det administrative arbejde.

 

 

 

Christine DELUS

Christine DELUS

 

Christine med dansk OIB-studentereksamen fra Lycéet i 1994  er cand. mag. i historie og geografi. Hun er ansat på et gymnasium i Saint Cloud og har foruden siden 2007 undervist i historie og geografi i 3. g i Den Danske Sektion.

 

 

 

Bibi EGE

Bibi startede i Den Danske Sektion i januar 2020 med undervisning i 4., 5. og 7.klasse. Derudover har Bibi også ansvaret for den danske børnehave.