De danske lærere 2018-19

Helle ELLEGAARD

Helle ELLEGAARD

Helle er uddannet folkeskolelærer fra Skårup Gymnasium og har arbejdet  i den danske sektion siden 2001, hvor hun underviser 1. til 5. klasse. Helle har tidligere arbejdet i Danmark, blandt andet på Dansk Flygtningehjælps sprogskole på Amager.

 

 

Casper LORENZEN

Casper LORENZEN

Casper er uddannet lærer i linjefagene dansk, historie, geografi og religion. Casper kom til Lycée International i september 2013 og underviser 6. til 9. klasse i dansk og historie. Han har tidligere arbejdet på Heibergskolen i København og på en international privatskole i London, hvor han underviste de danske 9. klasses elever.

 

 

Julie Klemmensen

Julie Klemmensen

Julie KLEMMENSEN er cand. mag i dansk og kunsthistorie og underviser de danske gymnasieelever på Lycée International i dansk og historie. Hun har tidligere arbejdet på Frederiksværk Gymnasium.

 

 

 

Margrethe RØNNOW

Margrethe RØNNOW

 

Margrethe er leder af Den Danske Sektion. Hun er uddannet folkeskolelærer fra Aarhus Seminarium og har undervist de fleste klassetrin på Lycée International siden 1993. Margrethe har været leder af sektionen siden 2009 og underviser stadig 6-8 timer om ugen ved siden af det administrative arbejde.

 

 

Christine DELUS

Christine DELUS

 

Christine med dansk OIB-studentereksamen fra Lycéet i 1994  er cand. mag. i historie og geografi. Hun er ansat på et gymnasium i Archères og har foruden siden 2007 undervist i historie og geografi i 3. g i Den Danske Sektion.

 

 

 

Asmaa BERKICHE

Asmaa startede i Den Danske Sektion i september 2016 med undervisning i 4., 5. og 7.klasse. Derudover har Asmaa også ansvaret for den danske børnehave.

 

 

Camilla ÅKERBLOM

Camilla er barselsvikar for Asmaa tom. 1. april 2019.