APELI

APELI står for “Association des parents d’élèves du Lycée International” og er hele skolens forældreforening med repræsentation fra alle skolens sektioner.
Igennem hele skoleforløbet fungerer APELI som vigtigt kommunikationsled mellem skoleadministrationen, eleverne og forældrene.
APELI står for flere større arrangementer som Journée Portes Ouvertes, Carrefour des Etudes et Métiers (studie- og erhvervsdag), Leur mois du juin ((juniaktiviteter for collège-eleverne) og OIB-ceremonien.
APELI formål er at vejlede elever og forældre og i det hele taget forbedre livet på Lyceet og har ingen politisk eller religiøs tilknytning.

Ressourcerne kommer udelukkende fra medlemmernes årlige gebyr. Hvis I ønsker at vide mere om denne forældreforening, kan I gå ind på hjemmesiden www.apeli.org, som også findes på dansk, hvis man klikker på det danske flag. Her kan I også finde vigtig beskeder om babysitting, transportordninger eller selv sætte annoncer op.

Dina Battini repræsenterer den danske sektion i skolens internationale forældreforening, APELI. Dina er uddannet cand. mag. i fransk og kunsthistorie. Hun har to børn i lycée-afdelingen, og som repræsentant i APELI mødes hun med de andre sektioner ca. fire gange om året. Her er hun med til at arrangere events og til at finde frivillige forældre, der kan hjælpe til med at organisere fx skolens åbent-hus-arrangement eller jobdag for de større elever.