Kunstprojekt i 1. – 5. klasse

Mar 3rd, 2017 | By | Category: Det sker
1. og 5.klasse

1. og 5.klasse

I primaireklasserne er vi nu sammen med den franske afdeling i gang med årets fællesprojekt “L’enfant dans la peinture”. I de danske klasser har vi valgt emnerne “Børn, leg og vand”.

Vi lader os inspirere af malerier fra Guldalderen og lidt frem. Især J.F. Willumsens “Badende børn på Skagens strand” har i nogle klasser været meget brugt. Men også  Peter Hansens “Legende børn på Enghave plads” og Anna Ancher “Solskin i den blå stue” m.fl.

2.klasse - Balder og Eva

2.klasse – Eva og Balder

Der er blevet malet på livet løs i alle klasser, og I kan godt glæde jer til at se resultatet! Den danske udstilling bliver hængt op mandag den 6. marts, og kan beundres til om med fredag den 17. marts. Så husk at kigge forbi forhallen i primaireskolen i den periode.

foto 2 - 2.kl

2.klasse – Philippe og Viktor

2.klasse - Benjamin og Matt

2.klasse – Benjamin og Matt

Kunstprojekt

Sektionens fine udstilling

Comments are closed.