Tag et spændende skoleår i Frankrig efter folkeskolen

May 24th, 2020 | By | Category: Aktuelle meddelelser

Kunne du efter folkeskolen tænke dig et år i Frankrig på en spændende international skole tæt på Paris? Så har vi fra september 2020 et par ledige skolepladser i 1.g i Den Danske Sektion på Lycée International vest for Paris.

Størstedelen af undervisningen er på fransk, men for nye, ikke-fransktalende, elever er der særlige modtageklasser med intensiv franskundervisning, og det er vores erfaring, at eleverne er næsten flydende på fransk efter et år. Seks timer om ugen undervises der i dansk og historie af danske folkeskole- og gymnasielærere efter danske læseplaner.

Skolegangen er af høj faglig kvalitet. Det kræver selvfølgelig en del engagement, men hvis man er klar på det, så er det en helt enestående mulighed for at lære fransk og få en oplevelse for livet i et meget internationalt miljø.
Sektionen prøver selvfølgelig at være behjælpelig med at finde en værtsfamilie.
Ring eller skriv for at høre mere om dette skoletilbud.

Maya Skibsted var FS-elev i 1.g skoleåret 2017-18. Sammen med billeder fra året på Lycée International har Maya sendt et “Mange tak for sidste år, det var en vildt fed oplevelse!”Gennem sektionen kan du komme i kontakt med Maya for at høre mere.


Comments are closed.