🇩🇰 Velkommen til Den Danske Sektion 🇩🇰

Jan 17th, 2024 | By | Category: Det sker

Få dansk på skoleskemaet i Frankrig
Lycée International har et helt unikt skoletilbud, hvor der står dansk på skemaet 6 timer om ugen fra 1.klasse til 3.g.

Overvejer du en ansøgning til skolestart i september 2024, er du meget velkommen til ringe og høre mere om skolen og vores skoletilbud. Vi tager også meget gerne imod børn og forældre, der har lyst til at se skolen og få mere information ved et personligt eller et virtuelt møde.
Vi kan kontaktes pr. telefon 06.18.43.02.97 eller e-mail sectiondanoise@gmail.com.

 

Et år i Frankrig efter folkeskolen?
Til skolestart 2024 har vi et par ledige pladser i 1.g i skolens særlige modtageklasse for ikke-fransktalende elever. Dette tilbud kan være interessant for børn, der efter 9. eller 10. klasse kunne tænke sig et år i Frankrig som et alternativ til fx et år på efterskole.
Vi kan være behjælpelige med at finde en værtsfamilie, og vi kan sætte jer i kontakt med forældre til elever og eleverne selv, der har gået et år i 1.g’s modtageklasse.

 


Hvorfor vælge en tosproget skolegang helt fra skolestart i 1.klasse ?
En tidlig målrettet indsats med undervisning i et dansk-fransk sprogmiljø er den første del af barnets sproglige fundament.

I de 6 ugentlige timers danskundervisning udvikler barnet fra begyndelsen af sin skolegang de grundlæggende danskfaglige sprog-, skrive- og læsekompetencer, som der trin for trin bygges videre på mod en fuldstændig tosproglighed og en dansk-fransk kulturforståelse og identitet.

De danske studenter 2022

 

En tosproget skolegang – en gave for livet
En tidlig indsats er klart at anbefale, men Den Danske Sektion optager elever på alle klassetrin, hvis kravene til de dansksproglige og generelle faglige krav opfyldes.
Kontakt os, så vi kan få en snak om skolens tilbud, undervisningens indhold og vores forventninger til en vellykket skolegang på Lycée International.

 

 

 

Comments are closed.